De No Waste Koeken komen…

De No Waste Koeken komen…

Stoer gaat de lekkerste koekjes bakken in samenwerking met NMK Esbaco en Jumbo Monique. NMK Esbaco zal Stoer voorzien in restmarsepein om verrukkelijke marsepeinkoeken van te bakken. Ook worden voor de koekjes lokale ingrediënten gebruikt, naast producten die overblijven bij Jumbo Monique. Koeken op No Waste-basis dus. Net zo vers als elk ander koekje dat je ooit hebt gehad en zeker zo lekker!

No Waste Koeken Jumbo Monique

No Waste-maaltijden

De samenwerking tussen Stoer Food Factory en Jumbo Monique zorgt al voor heerlijke No Waste-maaltijden. Deze maaltijden zijn er voor iedereen, voor de kleinst mogelijke prijs. Bij Jumbo Monique, de twee Jumbo-supermarkten in Heerhugowaard en Zwaagdijk, blijven er altijd producten over. Stoer maakt daar heerlijke verse maaltijden van.

Koekjes met (bijna) 0% verspilling

Maar soms wil je ook iets voor bij de thee of bij de koffie. Of je hebt gewoon zin in iets lekker zoets. Stoer bakt daarom No Waste Koeken. Deze lekkere koeken zijn gemaakt van restproducten en van lokale ingrediënten. Voor het grootste deel zijn de koeken gemaakt van restmarsepein van NMK Esbaco. De koekjes worden verder gemaakt van lokale volkorenbloem én van ingrediënten die overblijven bij Jumbo Monique. Minimaal zo lekker als een ‘gewoon’ koekje, maar dan grotendeels verspillingsvrij en op lokale basis.

Circulair, sociaal en lokaal

Met zowel de No Waste Koeken als de No Waste-maaltijden wil Stoer bijdragen aan circulaire en lokale productie van voeding. Dat is namelijk beter voor de gezondheid, beter voor het milieu en beter voor de lokale economie. Bovendien heeft Stoer een maatschappelijke missie. Er werken mensen die bij Stoer hun kansen op de arbeidsmarkt kunnen vergroten. Stoer is dan ook erg blij met de samenwerking met Jumbo Monique en NMK Esbaco. Tenslotte krijg je nog veel meer voor elkaar door samen te werken met bedrijven die jouw gedachtegoed delen.

De No Waste Koeken zijn straks te vinden in de supermarkten van Jumbo Monique. Nog even geduld hebben dus.